A leading global supplier for textile machinery and components used in short staple fiber spinning

09.11.2016 - ITME 2016 ‒ Rieter sistemleri yüksek kârlılık

Rieter, Bombay (Hindistan)'da düzenlenecek ITME 2016 fuarında da yeniliklerinin geniş bir yelpazesini sergileyecektir. Rieter, kompakt teknolojisinde bir dünya lideri olarak, K 42 kompakt iplik makinasını ve EliTe®'li G 32 iplik makinasını ziyaretçilerin dikkatine sunmaktadır. İplikhanelerin koruyucu bakımını destekleyen öğrenme sistemi Rieter "uptime" Çözümleri, iplik işletmelerinin sayısallaştırılma yolundaki diğer bir adımını temsil etmektedir. Buna ilave olarak, Rieter'in yeni tek kafalı cer makinası jenerasyonu olan RSB-D 50 ve yarı otomatik R 36 open end iplik makinası da bu fuarda yer alacak yeniliklerdir. Rieter, pazarda çok başarılı bir şekilde kendini kanıtlamış Novibra tarafından üretilen enerji tasarruflu iğ'de dahil olmak üzere, Bräcker, Graf, Novibra ve Suessen ticari markaları altında teknoloji komponentlerinin geniş bir yelpazesini sergilemektedir. Satış sonrası alanında bir yenilik olan Q-Package, mevcut tesislerin iplik kalitesini arttıran bir pakettir.

RSB-D 50 Cer Makinası

EliTe® 'li G 32 Ring İplik Makinası

CROCOdoff 'lu LENA

ECOrized emiş borusu

ITME her dört yılda bir gerçekleştirilmektedir. Bu, Hindistan'ın anahtar pazarı için en önemli tekstil makinaları fuarı olmasının yanı sıra, Asya, Orta Doğu ve Afrika'da gelişmekte olan komşu pazarlar için de büyük önem taşımaktadır. ITME 3 - 8 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yenilikçi ürünlerin ve servislerin geniş bir yelpazesi

Yeni RSB-D 50 tek kafalı cer makinası tarafından sunulan yüksek kalite standartlarına sahip görülmemiş seviyede verimlilik. Patentli tahrik tekniği ECOrized ve bunun yanı sıra yenilikçi bir regüle ve elyaf kılavuzlama sistemi % 33'e varan oranda daha yüksek çıkış hızlarına olanak vermektedir. Yeni CLEANcoil-PES koyler kritik PES lifleri ile çalışılırken temizleme döngüsünü en az % 100 uzatır. Buna ilave olarak makina daha az enerji tüketimi ile de karakterize edilmektedir.

Kompakt iplikçilik, kendini dünyada önde gelen iplikçilik sistemi olarak kabul etmiştir. Rieter kompakt eğirme sistemleri olan Com4®compact ve EliTe® eşsizdir ve dünyada bu segmentteki en başarılı sistemlerdir. Halen Rieter tarafından üretilmiş 13 milyondan fazla kompakt iğ müşteri işletmelerinde kullanılmaktadır. K 42 kompakt iplik makinası, maksimum verimlilikte, kalite ve ekonomide standartlar koymaktadır. Com4®Compact ipliklerin çok yüksek mukavemeti ve düşük tüylülüğü tüm sonraki işlemlerde belirgin ekonomik avantajlar sağlamaktadır. K 42 kompakt iplik makinası benzer çözümlere göre kompaktlama enerjisinin sadece %25’nin gerektirir. Rieter, 32 ring iplik makinası ve Elite®-kompaktlama sistemi ile, bu segment için özellikle çok yönlü diğer bir makina kombinasyonunu pazara sunmaktadır. Bu, tüm iplik numara aralığının yanı sıra farklı hammaddeleri de kapsar ve bu sistem makinaya sonradan ilave edilebilir.

R 36 yarı otomatik open end iplik makinası, en yeni eğirme teknolojisi ve kolay kullanımı ile ekonomik üretim için mükemmel bir çözümdür. Otomatik eğirme (ASI) sayesinde,enerji kesilmesi sonrası sadece bir butona basılarak makina tekrar çalıştırılabilir. Yeni S 36 eğirme kutusu sayesinde, eğirme stabilitesi daha da arttırılmıştır; buna ilave olarak, optimum elyaf akışı sayesinde daha iyi iplik kalitesi elde edilir. R 36, 600 eğirme ünitesi ile sınıfındaki en uzun makinadır.

Teknoloji bileşenlerini ve sistemlerini sunan Bräcker, Graf, Novibra ve Suessen, pazarda üstün performansları ile ayırt edilirler ve müşterilerine belirgin rekabet avantajları sağlarlar. Bräcker'in üretmiş olduğu Bilezik ve çalışan sistemler % 50'ye varan artan çalışma süreleri ile rakip ürünlerinin çok önündedir. Yeni BERKOL® multigrinder MGL taşlama makinası Hindistan'da piyasaya sürülecektir. Bu, boyutları ne olursa olsun, aynı makinadaki birbirine benzer, tüm baskı silindiri ve üst silindir manşonlarının mükemmel taşlanmasını sağlar. Graf tarafından üretilen manyetik yapışma teknolojisine sahip EasyTop şapka çubuğu ITME'de sergilenen önemli ürünlerden birisidir. Garnitür telleri ile birlikte, bu yenilik de telef ve neps'te işletmelerde kanıtlanmış azalmayı sürdürmekte ve aynı zamanda tarak makinalarında duruşu azaltmaktadır. Novibra'nın üretmiş olduğu enerji tasarruflu LENA iğ her bir eğirme pozisyonundaki enerji tüketimini %4 oranında azaltmaktadır. Suessen tarafından üretilen EliTe® kompkatlama sistemi dünyadaki en esnek kompaklama sistemidir ve tüm klasik ring iplik makinalarında kullanılabilir.

Rieter, Satış Sonrası iş grubu olarak, ITME'de yeni hizmetler ve tüm üretim süreci için komple çözümler sergileyecektir. Bu teknoloji komponentleri ve paketleri iplik kalitesini iyileştirir (Q-Package), verimliliği maksimize eder (Vobıl disk), donanımların kullanım sürecini uzatır ve enerji tüketimini azaltır (ECOrized emiş borusu). Buna ilave olarak, Rieter "UPtime" çözümler, iplikhanenin bakımı ve izlenmesi için pazara dijital öğrenme sistemini pazara tanıtır. Bu yenilikçi sistem mevcut tesislere kolayca entegre edilebilir ve koruyucu bakımda belirgin avantajlar sağlar. "Alert & Cockpit" modülünün tanıtımından sonra, iplik işletmelerinin sayısallaştırılmasında diğer önemli bir adım atılmıştır.

Rieter kapsamlı iplikhane denetimleri ile, iplik işletmelerinin tüm kullanım süreleri boyunca verimliliği optimize etmek için bir hizmet sunmaktadır. Bu yıl içinde, Rieter elemanları yüzden fazla Hintli işletmeyi denetlemiş ve müşteriler için büyük faydalar sağlayan somut çözümler geliştirmiştir. Cazip hizmet yelpazesi, teknoloji desteği ve onarım hizmetlerinden müşteri eğitimine kadar uzanır.

ITME 2016'daki yenilikler ile ilgili detaylı bilgi online olarak  www.rieter.com adresinden sağlanabilir.

RESİM YÜKLE

RSB-D 50 Cer Makinası
(JPG/CMYK/705 KB) (Sağ tıklyıp kaydedin)

K 42 kompakt iplik makinası