A leading global supplier for textile machinery and components used in short staple fiber spinning

02.11.2016 - Rieter ITMA Asya 2016'da

Suni ve Sentetik Elyaf ve Karışımlarının Eğrilmesi İçin Çözümler

Rieter Ticari Fuar Standı

Sentetik lifler ve karışımlardan üretilen Tekstiller Çin pazarında büyük bir paya sahiptir. Sonuç olarak, bu ham maddelerin işlenmesi için çözümler büyük talep görmektedir. Şanghay'da düzenlenen tekstil makinaları ticari fuarı ITMA Asya 2016'da (21-25 Ekim) Rieter'in konuyla ilgili teklifleri spot ışığı gibi parlamıştır. Şirket, komple sistemler, eğirme hazırlık ve eğirme işlemleri ile ilgili olarak ürünlerini ve servis yeniliklerini Rieter, Bräcker, Graf, Novibra ve Süssen markalarıyla sergilemiştir.

Rieter, yüksek kaliteli ipliklerin ekonomik üretimi ile ilgili komponentlerin yanı sıra İplikhanenin optimal kullanımı için genişletilmiş SPIDERweb işletme kontrol sistemi ve satış sonrası hizmetlerin kapsamlı portföyü hakkında ziyareçilere kapsamlı bilgi verdi.

Sunulan çözümler fuar ziyaretçileri üzerinde büyük bir etki yaptı. Özellikle, yüksek kalite ile birlikte şimdiye kadar ulaşılmamış verimliliği sunan yeni tek kafalı RSB-D 50 cer makinası jenerasyonu, büyük etki yarattı. Bu cer makinası, önemli ölçüde daha düşük enerji tüketimi ile % 33 daha yüksek çıkış hızına olanak vermektedir. Bir önceki modelin çok daha geliştirilmiş versiyonu ve Çin'de ilk kez sergilenen J 26 hava jetli iplik makinası da büyük ilgi çekti. Bu makina, vizkoz, penye pamuk ve karışımlarının işlenmesi için bir çözüm sunmaktadır. Bu, geniş bir iplik yelpazesinin ekonomik üretimine olanak vermektedir.

Çin'den, komşu Asya ülkelerinden ve diğer pazarlardan çok sayıda ziyaretçi Rieter standını ziyaret etti. Rieter olarak misafirlerimiz ile çok ilginç ve verimli konuşmalar yapmayı başardık. Biz ITMA 2016 de Rieter'i ziyaret eden müşterilerimize ve herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız.

RESİM YÜKLE

Rieter Ticari Fuar Standı
(JPG/CMYK/344 KB) (Sağ tıklyıp kaydedin)

Rieter kısa elyaf iplik üretiminde kullanılan tekstil makinaları ve bileşenleri için dünya pazarında lider tedarikçi konumundadır. Winterthur'da (İsviçre) kurulu şirket, doğal ve sentetik elyaf ve bunların karışımlarını ipliğe dönüştürmek için kullanılan sistemleri, makinaları ve teknoloji bileşenlerini geliştirmekte ve üretmektedir. Rieter iplik hazırlama süreçlerinin yanısıra, şu anda piyasada mevcut dört nihai iplik eğirme sisteminin dünyada tek tedarikçisi konumundadır. On ülkede 16 üretim tesisi ile, % 21’si İsviçre’de yerleşik, yaklaşık 5 067 kişilik küresel bir işgücünü istihdam etmektedir. Rieter, SIX İsviçre Borsası’nda RIEN kısaltma adı ile kayıtlıdır.  www.rieter.com