A leading global supplier for textile machinery and components used in short staple fiber spinning

06.04.2017 - Rieter Kahramanmaraş'ta Teknik Servis Şubesi açıyor

Rieter Kahramanmaraş'ta Teknik Servis Şubesi

• Mekanik ve elektronik servis hizmetleri
  • En önemli orijinal yedek parçalar hemen yanıbaşınızda
  • Rieter'in uzun yıllara dayanan uzman bilgi birikimi

Rieter, Güneydoğu Anadolu'daki müşterilerine, eskiden beri pazarlama ve satış alanında iş ortağı olan, İstanbul ve Adana’da ofisleri bulunan Erbel A. Ş. ile birlikte daha hızlı ve daha iyi hizmet ve destek verebilmek için, 06 Nisan 2017 tarihinde Kahramanmaraş'ta bir Teknik Servis Şubesi açıyor. Türkiye dünyadaki en önemli tekstil pazarlarından biri olup; Kahramanmaraş, Türk Tekstil Sanayii’nin kalbinde yer almaktadır. Türkiye'de kurulu olan Rieter makine parkının %60'ından fazlası Kahramanmaraş merkez olmak üzere 200 kilometre çapındaki bir daire içinde faaliyet göstermektedir. Yeni teknik servis şubesi, "Rieter Ltd. Kahramanmaraş" adı altında tescil edilmiş olup, İstanbul’da yerleşik “Rieter Tekstil Makinaları Ticaret ve Servis Ltd. Genel Merkezi”’nin bir şubesidir.

Rieter, kısa elyaf eğirme sistemlerinde dünya çapında lider bir tedarikçidir. Yönetim merkezi Winterthur (İsviçre) kentinde bulunan şirketin, dünyada yaygın pazarlama, satış ve teknik servis ağı vardır. Bu organizasyondaki derin uzmanlık bilgisine sahip teknik servis çalışanları, verdikleri mükemmel hizmetle müşterilerinin rekabette avantajlı olmalarını sağlarlar. Kahramanmaraş'ta yeni kurulan teknik servis şubesi Rieter'in Türkiye'deki güçlü varlığını mükemmel bir şekilde tamamlamakta olup, müşterilerimize en yakın noktalarda en yeni teknolojileri ve desteği sunmaya odaklanmıştır.

Kahramanmaraş'taki teknik servis şubesinin verdiği hizmetler, hem mekanik hem de elektronik servis hizmetini kapsamaktadır. Bu hizmetlerin arasında, şanzıman revizyonu ve servo motorların ayarlarının yanısıra, orijinal yedek parça kullanarak yapılan onarımlar ve modernizasyon işlemleri de bulunmaktadır.

Buna ek olarak, Kahramanmaraş'taki teknik servis şubesinde, en önemli ve kritik yedek parçaların bulunduğu bir yedek parça deposu da mevcuttur. Bunların arasında-örneğin- kumanda cihazları, sensörler ve inverterler bulunmaktadır. Bu depo, acil durumlarda çok kısa bir süre içinde erişilebilir olduğundan, parçaların çok hızlı bir şekilde yenileri ile değiştirilmesini olanaklı kılar ve böylece (müşterinin yararına olarak) üretim kesintileri asgari düzeyde kalır.

Rieter müşterilerine, dünya çapında orijinal yedek parçaların yanı sıra İplikhane Durum Değerlendirmesi (Mill Assessment) gibi satış sonrası Hizmet ürünleri de sağlamaktadır. Buna ilave olarak, süreçlerin üzerindeki Satış Sonrası Çözümler de sunulmaktadır. Bunlarla müşterilerimiz uzun dönemli rekabet yeteneğine kavuşurlar. Ürün yelpazesi, kurulum ve onarım hizmetleri, teknoloji danışmanlığı ve eğitim ile bir bütün oluşturmaktadır.

Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki birimimizle irtibat kurun:

Rieter Management Ltd.

Rieter Textile Machinery Trading & Service Ltd.

Basın İlişkileri
Telefon +41 52 208 70 45
Faks  +41 52 208 70 60
media@rieter.com