ITMA 2023: Gerçek Zamanlı Optimizasyon için Akıllı Teknolojiye Sahip Rieter Sistem Entegrasyonu

• J 70 – Düşük iplik üretim maliyetleri ile hava jetli iplik makinası
  • ESSENTIALoptimize – Tüm sistemin optimizasyonu
  • ROBOspin – Artık kompakt iplik makinaları için de mevcut
  • SSM’den dikiş ipliği finish bobin makinası Thread King III – maksimum verimlilik
  • Geri dönüşüm – Yüksek geri dönüşüm oranı, iyi iplik kalitesi
  • C 81 – Akıllı sensörler sayesinde mükemmel taraklama kalitesi
  • Bräcker’den Supergrinder pro – Rekorları kırmak için yola çıktı
  • Yeni cer makinaları – geri dönüştürülmüş malzeme ile maksimum verimlilik

Rieter’in yeni teknoloji portföyü zeka ve mühendislik performansını birleştirerek sistem yaklaşımını geliştirmektedir. Müşteriler piyasadaki fırsatlardan artık daha fazla yararlanabilmekte ve daha ekonomik üretim gerçekleştirebilmektedir. Kalite ve verimlilikteki iyileştirmelerin yanı sıra maliyet tasarrufları, iplikhanelerin rekabet güçlerini artırmalarına yardımcı olur.

Dijitalleşme ve otomasyon alanındaki yenilikler, minimum kaynak kullanımına ek olarak daha yüksek performans sağlar. Rieter’in Satış Sonrası hizmetleri, müşterilerin ekolojik ayak izlerini azaltmalarına yardımcı olmak için sürdürülebilir onarım çözümleri, modernizasyonlar ve performans optimizasyonları sunar. Accotex, Bräcker, Graf, Novibra, Suessen ve Temco'nun temel bileşenleri, iplikhanelerin ekonomik verimliliğinde fark yaratan unsurlardır.

İtalya'nın Milano kentinde düzenlenecek ITMA 2023'te aşağıdaki yenilikler tanıtılacaktır:

J 70 – Düşük iplik üretim maliyetleri ile hava jetli iplik eğirme

Öne çıkan gelişme yeni hava jetli iplik makinası J 70'tir. Bu makina, İplik fabrikalarının, yüksek esneklik ve güvenilirlikle birlikte kilogram iplik başına benzeri görülmemiş düşük bir üretim maliyeti düzeyine ulaşmasını sağlar. Yüksek üretim verimi, düşük tüylülük ve düşük boncuklanma eğilimi gibi eşsiz iplik özellikleri, önümüzdeki yıllarda bu iplik üretimi segmentinin güçlü büyümesine katkıda bulunacaktır.

ESSENTIALoptimize – Tüm sistemin optimizasyonu

Rieter Digital Spinning Suite'in yeni ESSENTIALoptimize modülü, iplikhaneye dijital teknoloji uzmanını getiriyor. Makinalardan gelen tüm verileri birbirine bağlar ve tüm eğirme sisteminde verimliliği artırır.

Örneğin, Ring-Winder-Connect modülü, ring iplik makinası G 38 ile Autoconer X6 arasındaki süreci sürekli olarak optimize eder. Bu modül, her iki makinadan gelen verileri karşılaştırır ve analiz eder. ESSENTIALoptimize bu verileri diğer performans ölçümleri bağlamında sağlar. Ring-Winder-Connect değerli ham maddeden tasarruf sağlar ve iplik kalitesini tanımlanan parametreler içinde tutar.

ROBOspin – Artık kompakt iplik makinaları için de mevcut

Rieter, otomasyon alanındaki portföyünü genişletti. Sektörün ilk tam otomatik bağlama otomatı ROBOspin, artık kompakt iplik makinaları için de mevcuttur.

SSM’den dikiş ipliği Finish bobin makinası Thread King III – maksimum verimlilik

SSM, ünlü Thread King dikiş ipliği finish bobin makinasının üçüncü neslini piyasaya sürüyor. Verimlilik ve sürdürülebilirliğin mükemmel kombinasyonu, müşterilere önemli bir katma değer sağlar. Katma değer sağlanan faktörler arasında daha kısa üretim döngüsü, daha kolay iplik geçirme, daha az makina ayak izi ve daha düşük enerji tüketimi bulunur.

Geri dönüşüm – Yüksek geri dönüşüm oranı, iyi iplik kalitesi

Geri dönüştürülmüş elyaftan yapılan sürdürülebilir iplikler yüksek talep görmektedir. Com4recycling, müşterilerin zorlayıcı ham maddelerden ince, yüksek kaliteli ring ve kompakt iplikler üretmesini sağlayan Rieter sistemidir. Bu, mekanik olarak geri dönüştürülmüş pamuk elyafının nispeten yüksek bir oranda kullanıldığı durumlarda bile geçerlidir.

C 81 – Akıllı sensörler sayesinde mükemmel taraklama kalitesi

Hem yüksek üretim oranları hem de mükemmel tarak şeridi kalitesiyle yeni tarak makinası, C 81 iplikhanelere pazarda güçlü bir konum kazandırır. Bunu, taraklama aralığını ideal boyuta ayarlayan ve kontaminasyonu gerçek zamanlı olarak izleyen akıllı sensörler sağlar.

Bräcker’den supergrinder pro – Rekorları kırmak için yola çıktı

Supergrinder pro, yedi saniyeden daha kısa bir süre içinde manşonları aynı anda yükleyebilir, kontrol edebilir, taşlayabilir, boşaltabilir ve ayırabilir. Bu, otomatik bir takım taretine sahip benzersiz tasarımı sayesinde sağlanır. Saatte 520 silindir üretim kapasitesine sahip olan Supergrinder pro, tüm iplikhanelerin olmazsa olmazıdır.

Yeni cer makinaları – geri dönüştürülmüş malzeme ile maksimum verimlilik

Rieter, cer makinalarının tamamen yeni bir jenerasyonunu pazara sunuyor: Hem regüleli ve regülesiz tek kafalı cer makinaları RSB-D 55 ve SB-D 55; hem de regüleli ve regülesiz çift kafalı cer makinaları RSB-D 27 ve SB-D 27. Bu makinalar, geri dönüştürülmüş elyaf işlenirken bile iplikhanelerin en yüksek kalite, üretim ve verime ulaşmasına olanak tanımaktadır.

Rieter, 8-14 Haziran 2023 tarihleri arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenecek ITMA 2023 fuarında Salon (Hall) 1, Stant (Booth) C206'da en yeni ürünlerini tanıtacaktır. Tüm ürünler virtualworld.rieter.com adresindeki sanal stantta da sergilenecektir. Ayrıca Rieter uzmanları tarafından uygulanacak etkinlikler de ITMA'da her gün saat 11:00 ile 15:00 (CEST) arasında gerçekleştirilecektir. Bu etkinlikler aynı zamanda sanal ticaret fuarının canlı yayının da bir parçası olacaktır.

İNDİRMELER

Klosterstrasse 32
8406 Winterthur
Switzerland